Poddtips mottages tacksamt

Den här dagen var en lugn version av en lördag (som om inte alla dagar var lugna då…). En i familjen kom hem klockan fem imorse efter rundan med grabbarna, poker och allt det där (detta var alltså inte jag!). En av oss var utbränd-trött (vem?!). En av oss älskar i allmänhet att sova och helst då skeda i sängen nära (Esther…). Så vi hade en lugn dag allihopa och fick våra behov tillfredsställda. 

Som jag skrev för nån dag sen så gillar jag numera att göra en sak i taget. En sån sak är att lyssna på poddar. Utan att göra massor av andra saker samtidigt. Utan lixom verkligen lyssna. Jag älskar poddar och har hängt med i vissa i flera år, men känner att jag skulle behöva ny inspiration. Lyssnar ni på poddar? Vilka isf? 

Min favoritpodd just nu är Under huden med Kakan Hermansson. Mest för att jag är helt såld på hudvård och här lär man sig massor, och såklart för att Kakan är så skön. Men annars lyssnar jag såklart på sommarpratarna, P3 dokumentär (älskar!), Kropp och Själ (om intressant tema)… Och ibland ströavsnitt av Värvet, Fredagspodden, Ångestpodden. Började på Serial som ju ska vara bra men tappade någonstans vid avsnitt tre, kanske borde fortsätta med den.

Men har ni tips? Tar gärna emot! Ska vara själv ända till onsdag så en hel del poddtid kommer det bli närmaste dagarna. 

Nu väntar popcorn, serie och kanske en sväng på balkongen för att kolla in alla luftballonger. Cheerz mes amies. 

Annons

4 reaktioner på ”Poddtips mottages tacksamt

 1. har inte hunnit lyssna på den än, men det finns en podd som heter konversation som enligt rykten ska vara bra. det är ett samtal mellan två personer i varje avsnitt.

  Gillad av 1 person

 2. Hej! Jag lyssnar på olika poddar med olika teman men om man vill lyssna på en ”vardaglig” pod så gillar jag Lillelördag med ann Söderlund och anitha schulman, dom får mig att skratta 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Åh tack! Då ska jag lyssna på den! Behöver verkligen en vardaglig podd för jag gillar att vara stoppa i plupparna i öronen och försvinna bort en stund, höra nån annan prata och slippa tänka.. Tack! ❤ KRAM

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s