Tjejkväll! 

Ikväll har jag och Esther tjejkväll. Stoffe är och spelar poker med några spelare från NHL som är hemma några veckor i pausen (I know… Fråga inte ens… Jag kan inget om sånt). SÅ – ensamtid med Esther innebär promenader, yoga med en hund som skuttar runt lyriskt glad över att jag ser lekfull ut på mattan, choklad i massor, gos deluxe, te, serie. Underbart. Bara det att mitt sällskap somnade från vår tjejkväll redan klockan åtta. Kul sällis. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s