Dagens inspiration

Idag var det min lillasysters blogg som inspirerade mig mest. Som ofta såklart. Hon är så mycket av det där som jag önskar att jag var mer av: avslappnad och stor distans till prestation.

Hursomhelst så var det inte bara det som inspirerade mig, utan det var hennes beskrivning av kärleken till sin flickvän Victoria som nu varat i sju hela år. Och tillägg till detta är ju att dessa två är som gjutna för varandra. Deras kärlek sträcker sig till en djup respekt och en ödmjukhet inför varandras olikheter som genomsyrar hela deras relation. Här är Beas text skriven till Victoria:
Firar sju år med Victoria i dag. Sju år! Fattar ni vad sjukt. Älskar att göra allt från att se nya platser och gå på konstiga bakgator som jag vill fota eller i klädbutiker du vill besöka till att se dåliga filmer i soffan och handla på Hemköp med dig. Laga tacos för tusende gången. Promenera i Stockholm och stanna för ännu en fika. Smygläsa dina tidningar och låtsas ovetande när du berättar skvaller om kändisar. Hålla inne lite på sanningen om hur mycket vissa band skriker för att få dig som sällskap på spelningar. Försöka övertyga dig om att skatestil är bäst för vårt framtida barn så länge hen är för liten för att bestämma själv. Studera din inlevelse när Sveriges damlandslag spelar fotbollsmatch. När du läser upp ytterligare ett recept du har hittat och vill provlaga. Älskar allt med dig så obeskrivligt mycket!”

Och här gråter såklart den numera extremt blödiga storasystern. Så vackert.
Annons

6 reaktioner på ”Dagens inspiration

  1. Men åh Therese, blir så gråfärdig nu när jag läser det här, så fint av dig! <3<3<3 Önskar också att jag var mer av Beas avslappnade typ dock! Hon är LITE underbar verkligen! Haha! Kram på dig! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s