Huvudvärk och tårar

Ledsen mates men idag kommer inget peppigt, informativt eller spännande inlägg. För idag har jag så ont i huvudet. Så ont. Fy alltså. 

Igår jobbade jag med en layout till en grej på datorn och tyckte det gick bra. Med huvudet alltså (layouten håller vi härifrån). Men tji fick jag. Jag tror jag fick för mycket luft under vingarna och blev lite för exalterad över att jag kunde hålla ögonen på en skärm i två hela timmar. Idiotiskt, för sen kom smällen. Med besked. Låg i sängen i panik, gick till yogan, grät. Tårarna bara strömmade ner för mina kinder för det gjorde så ont. 
När min yogalärare Shay dessutom berättade för gruppen att han under en period av sitt liv led av svår depression och att den enda gången han kände att allt ändå var okej var i Mountain Pose. Då kände han sig stark som ett berg och att allt skulle bli bra till sist. Om jag grät? Blev så berörd att jag stod där med händerna framför bröstet i prayer i Mountain och grät. Och hela Savasana rann tårarna. Jag vet inte ens om jag var glad eller ledsen eller bara hade ont. Allt var en enda röra. Alla känslor kom samtidigt. Och lite grät jag för att han sa att det kommer bli bra. För det kommer bli bra. 
Det tar bara lite tid. 

Annons

5 reaktioner på ”Huvudvärk och tårar

 1. Åh min fina, det kommer bli så bra så bra så!
  Du kommer se tillbaka på den här tiden, nu, och se hur stark du var och så mycket du lärt dig om dig själv ♡
  Låt dom komma tårarna, dom behöver få komma ut! Håll aldrig dom inne.
  Puss ♡

  Gilla

 2. Det kommer att bli bra. Du ska bli helt frisk. Det har vi ju kommit överens om! 😉
  Har också gråtit mig igenom några yogapass… Om det är till nån hjälp?! Det är bra att allt kommer ut. Det måste ut för att du ska kunna komma vidare. KRAM!!!!!!!

  Gilla

 3. Tack!! Ja eller hur, vi har ju bestämt att vi båda ska bli friska. Men alltså ibland är allt bra skit och det är jobbigt när det inte blir alls bättre på flera veckor. Då testas tålamodet. KRAM

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s