Saker vi aldrig kommer göra igen

Imorse såg jag på Parneviks och just när Peg, Mia och Phoenix sitter i bilen påväg till en match och skrattar ihop, så som en familj gör, så slår kraften in i mig. Vi kommer aldrig göra det igen med vår mamma. Alla dom där helt magiskt fina stunderna när vi skrattat och gråtit och bråkat och blivit sams finns inte mer. Att ha haft en familj som jag faktiskt har haft i 25 år av mitt liv är fantastiskt. Ibland känns det nästan som mer än man kan begära att bli så älskad av människor. Men vi hade den turen. Och även om jag är så j ä v l a tacksam för det så gör det såklart också ont att det aldrig mer kommer vara vi. Det är som ett stort hål där det tidigare var en stark familjekärlek. Oftast tänker jag inte på det i vardagen men ibland dyker tillfällen upp när jag verkligen inser hur stort hålet är. Ett sånt tillfälle var idag.

Alla ni därute som har föräldrar som betyder allt det där för er. Krama om dem medan ni har chansen. Allt varar inte för evigt och plötligt står vi alla där med ett hål som värker. 
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s