Vad vill jag uppnå? 

De senaste dagarna verkar det som att det är fler än jag som är förvirrade därute. Över framtiden och sånt. Det är så lätt att hamna i en nedvärderande ton mot sig själv och framförallt är det lätt att missta  framtiden för att bara handla om jobb. Jobbet är ju bara en del av livet. Så igår när jag såg på Isabella Löwengrips blogg att hon uppmanar sina läsare att skriva ner 100 mål de vill uppnå i livet så tänkte jag: ja! Det ska jag göra. Det blir en perfekt kick-start för att få igång kreativiteten och för att se att det sannolikt är väldigt få mål som handlar om jobbet. Och för att få mer svart på vitt åt vilket håll jag vill gå; då kanske steg ett klarnar för mig. 

De närmaste dagarna ska jag jobba på min lista som jag ska publicera här inne när den är klar. Inte det enklaste ju; 100 mål är mycket! Men banne mig inte för mycket om man har ett helt liv på sig att uppnå dem 🙂  

Nu: fixa det trassliga håret som slitits rejält av sol och salta bad i sommar. Ska bara ta mig in till Norra Bantorget… Hua! 

Annons

4 reaktioner på ”Vad vill jag uppnå? 

 1. Jag vet att jag har en sån lista som jag skrev för några år sedan. Måste bara fundera ut var jag har den så ska det bli riktigt spännande att se om jag fortfarande har samma mål och intressen som då. Och om jag har uppnått något. Har ju inte arbetat stenhårt på att pricka av några punkter direkt… 😉

  Gillad av 1 person

  1. Ja men jag tänker typ att man inte behöver uppnå allt men att det är en hjälp med riktlinjer. Och kanske hjälper det undermedvetna oss att fatta beslut efter listan om vi har skrivit ned dem? Vore så kul att veta om du kanske omedvetet har gjort något på din lista. Tex vara mer närvarande? Detta har ju utmattningen ändå hjälpt oss med – något bra! ❤

   Gilla

 2. Spännande med listan! Den kanske styr mer än vad vi tror och jag tror på att sätta saker och ting på pränt och tala om det muntligt. Och precis, hur mycket kommer handla om jobb??? Inget… typ. Usch för jobb- och framtidsångest.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s