Skogspromenad med funderingar

Jag och min vitlockiga groda var idag ute på skogspromenad. Aldrig någonsin har jag egentligen brytt mig om vädret (mer än om det är varmt för det avskyr jag!), och egentligen gjorde jag inte det idag heller, men idag blev jag i alla fall fascinerad. Under våra två timmar ute hann vädret växla mellan sol, ösregn, snö och hagel säkert 20 gånger. Imponerade tyckte nog vi båda även om hunden mest verkade vilja äta upp fåglarna längs hela vattnet… Så kanske brydde hon sig inte så mycket om vädret. Ändå. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s