Luften och vattnet och solen och kärleken

Ännu en sommardag. Scones på balkongen. Flädersaft från underbara Kivik i gammaldags flaska packas ner i ryggsäcken. Vatten som börjar sjunka i grader av kalla nätter. Bikinitopp som gör rännilar längs magen. S som hoppar som en groda i vattnet. Skratt, sallad och en mage som akut fick besöka bajamajan på badstranden. Hem och somna för luften och solen och vattnet tar på krafterna. Det och all kärlek. Kunde du se oss mamma? Ikväll blir det Yoga with Adriene, S hemlagade köttbullar och gott myntate på balkongen. Kanske ett avsnitt eller tre av Broadchurch.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s