Vardagshjältar

Fastnar återigen i hashtag yogaeverydamnday och förundras. Inte denna gången av alla fantastiska asanas och bilder utan av alla helt vanliga människor som varje dag utövar yoga för att bli starkare, bättre människor. Eller vad var och en nu har för syfte. Men det är fantastiskt. Yogamattor som trängs med köksbord, barn, hundar och hyllor. Mattor som preciiiiis får plats, men det är allt som behövs. Vi tar oss en stund för reflektion och för att fördjupa kontakten med oss själva. För mig står min matta för det. Den trängs också med soffan, stereobordet och kökspallen. Men den rullas ut. Varje dag. Den står för så mycket vackert som inte bara begränsas till just den fysiska matta som ligger under mig. Den står för livet och kärleken och allt däremellan som också är okej.

DET är för mig yoga på riktigt. Den som gör skillnad lite i taget, den som finns mitt i bland oss, den som når ut i vardagsrummen och sovrummen och köken för att det är där vi lever. Vi gör alla vårt bästa och det är nåt vackert över det.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s