Första dagen på jobbet – vi provar igen! 

Idag var jag på nya jobbet igen, jobbade så som planerat. Blev så extremt trött att jag knappt orkade cykla hem från Gullmarsplan sen, men jag tror ändå att det är normalt att det blir en dipp nu med nya jobbet. Jag har ju lagt till en resväg på cirka en timme och en kvart, och dessutom måste jag numera äta lunch på jobbet för att få ihop timmarna, så det blir rätt mycket mer. I tid två timmar mer per dag och i ansträngning en hel massa mer än så. Men jag trivs verkligen bra! 

Och min läkare säger alltid (behöver påminna mig själv nu!): ”När du lägger till aktiviteter så får du tillbaka symptom på utmattning men det betyder inte att du är sämre i din utmattning.” Så bara för att det just idag känns som att jag aldrig mer kommer komma upp ut sängen och jag blir såklart lite ledsen av tröttheten för den är förknippad med så mycket tråkigheter i min hjärna, så vet jag rent logiskt att detta är normalt. Såhär måste jag pusha mig för att komma framåt. Så nu är det bara jobb på jobbdagar och inga fler aktiviteter eller knappt ens matlagning. Förenkla blir ledordet och vila är det viktigaste just nu. 

Annons

4 reaktioner på ”Första dagen på jobbet – vi provar igen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s