Tyst en stund

Tystnaden här inne beror på att jag blev så fruktansvärt trött efter vår resa. Jag har i princip legat i sängen i två dagar. Men nu är det vardag igen och jag ska ju snart komma igång med arbetsträningen och måste bestämma mig för var jag ska vara. Lättare sagt än gjort! Jag känner mig något stressad över detta och ångesten skjuter såklart i höjden. Inte oväntat. Allt som ska presteras är ångest för min kropp.

Tänker tillbaka på förra veckan för att känna samma kraft och inspiration. Fasen jag klarar detta väl?

Utsikten från vårt hotell. Inte så ful.

Treats på Ciel Bleu: champagne och något heh… sjukt gott i alla fall.

När den här kom in gjorde de en stor grej av att komma med varma fuktiga handdukar som vi skulle tvätta händerna på innan. Skönt och mysigt. Sen sa de att vi fick äta denna med händerna så vi tog de där små knäckbitarna och åt upp och tog sedan varsitt blad inuti kronärtskockan och åt. Det var inte gott. Jag kallade på kyparen med ett stort strävt blad i munnen och frågade om man verkligen skulle äta den så? Han måste skrattat ihjäl sig inombords för nej. Den var bara dekoration. Jahapp. Stoffe låg nästan under bordet dubbelvikt av skratt.

Annons

4 reaktioner på ”Tyst en stund

 1. Härligt med upplevelse och resa trots att du får betala priset nu. Förhoppningsvis uppväger det positiva.
  Sitter med samma vånda som dig. Vad ska jag arbetsträna med? Vilket ger störst möjlighet till att lyckas? Och var? Frågorna går på repeat och svaren är lite luddiga. Dela gärna med dig om hur dina tankar går. Om du inte vill göra det här så kan vi ta det privat och agera som varandras bollplank.

  Gillad av 1 person

  1. Tack för att du engagerar dig – så gulligt! Då är vi i samma båt 😑 Ska försöka bena ut mina tankar lite tydligare så ni hänger med i hur jag tänker. Tar gärna emot era tips för dom hjälper sååå mycket!! Vill hänga med på din resa också! KRAM

   Gilla

   1. Nu har jag skrivit om hur mina tankar går. Insåg när jag läste ditt inlägg att vi tänker ganska lika kring arbetsträning. Förhoppningsvis blir våra val optimala för återhämtning men i vilket fall som så vet man aldrig hur det annars hade kunnat bli.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s