Hemma igen! 

Och nu skulle jag så gärna vilja berätta om allt det fantastiska vi har upplevt. Men det får vänta någon dag. För nu är jag så trött så idag är det sängläge. Tur för mig att Stoffe också är väldigt trött så jag har haft en compadre i både soffan och sängen idag. Vi har kollat ett helt gäng filmer och vilat. Inte ens gått utanför dörren. Nu hämtar Stoffe hem pizzor och så råkar jag veta att det står en BJ i frysen. Inte så pjåkigt. 

Hoppas ni har en fin söndagskväll! 

Bjussar på en bild från restaurangen den kvällen jag fyllde år. Den sammanfattar allt på något sätt. Utsikten. Bordet intill fönstret. Speglingen av oss i rutan. Stämningen. M A G I. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s