Eriksberg vilt och natur

Idag var vi ute på Eriksberg och åt lunch med Stoffes mamma. Vilken mysig dag! Brasa, slående utsikt, vilda djur, vacker inredning, god mat… Knäppte ett par bilder med telefonen. Glömde kameran hemma såklart. Typiskt hjärntrött hjärna som surrade ihop allt som skulle packas med. Men det funkar ju ändå – bra lärdom! 

Vi spanade på mufflor i kikaren *läge för ett tyst skratt*. De går runt massor av vilda djur i parken runtom hotellet och restaurangen. Så vackert. När vi satt i bubbelpoolerna sist på verandan så lunkade en hel drös med hjortar förbi. Bara sådär. Kollade lite lamt vad vi hade för oss men var nog mer intresserade av gräset. Eftermiddagsfika stod högre upp på deras todo. 

Och idag stod alltså en hel grupp med Muffelfår (heter det så?) utanför restaurangen när vi åt lunch. Kikar man i kikarna så ser man alla deras roliga ansiktsuttryck. Bra underhållning för en djurälskare. 

Här nere har vi pratat om att ha en stor vit fest så småningom… får se om det blir så. Om. När. Hur. 

Maten är fantastisk! Åker ni förbi eller igenom Blekinge är detta verkligen värt en omväg. Bästa maten inom flera mils radie och en upplevelse med allt vilt; det levande dårå för min del för jag äter ju inte djur, men de andra är riktigt imponerade av viltköttet och då har de ändå flera jägare i familjen. Både restaurangen och spa rekommenderas. Vi brukar alltid boka minst ett (helst tre…) besök här när vi hälsar på hos Stoffes föräldrar. Så värt. Tips tips! 

Annons

4 reaktioner på ”Eriksberg vilt och natur

    1. Jaaa heter dom så? Så gulliga var dom. Coolt att ha vilda så nära inpå! I sjöstan är det ont om mufflor 🙄 Men lite rådjur och sånt såklart får vi njuta av. Hoppas allt är bra! KRAAAAAM ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s