Sluta innan du blir trött

Igår kväll kom jag på att jag glömt Den Heliga Generalregeln för alla utmattade i allt vi gör: sluta innan du blir trött. Innan! Inte när du blir trött. Det hade jag ju glömt. I söndags körde jag slut på mig på den där maskinen på gymmet (gosh så osmart!) och igår så skulle jag researcha lite inför de resor vi planerar att göra under 2017 och blev såklart besatt. Big time. Läste artiklar, recensioner, restips, jämförde priser… i fyra timmar!! Hallå?! Vart tog mitt sunda förnuft vägen? 

Så sen blev jag slut. Först slut i kroppen i söndags så jag låg ju i sängen hela dagen igår och körde slut på huvudet också. Dubbel score. Igår kväll låg jag i sängen och tänkte på vad som gått snett (…) och kom på: jag glömde sluta innan jag blev trött! 

Aj då. Gjort är gjort och ingen idé att gräva ner sig i gamla misstag. Istället lärde jag mig ju något. Så idag har jag varit inne vid Norra Bantorget och fixat ny färg i håret och klippt mig och sen åt jag lunch på CloudNine och sen köpte jag ett par klappar på Stoffes jobb. Och nu påväg hem. Och jag tror att jag lyckades stoppa innan jag blev trött idag. Nästan i alla fall. Alltid något. 

Nu ska jag hem och vila. Sörja lite över att jag sett alla avsnitt av Skam på SVT. Så fint gjord. Vilka insatser alltså. En riktig nostalgitripp. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s