Snart boarding

Godmorgon på er! Vi har redan varit uppe några timmar och sitter nu på Joe & The Juice på Arlanda och försöker få ögonen att vakna med lite kaffe och en avocadosmörgås. 

Så fort jag kliver in på Arlanda så kastas jag tillbaka till mitt gamla jobb. Jag reste en hel del i jobbet och jag verkligen avskydde just resandet. Ett evigt väntande, tidiga taxiresor, ständigt trött i ögonen av flygplansluft, nya hotell varje gång… nä. Inte kul. Så nu när jag ser folk fladdra förbi med sina SAS Goldcards så tänker jag alltid: åh vad jag är glad att slippa det där *årets äventyrligaste person* 

Nåja. Nu ska vi snart stiga på planet och sen väntar sex timmars flygresa. Håll tummarna för att filmutbudet är bra idag! Hörs senare i veckan.

Hoppas ni alla har en fin onsdag! Njut av något extra idag; en stund i tystnad, en kopp kaffe på morgonen, en bit choklad ikväll, en kram från dina barn och ge någon ett extra leende. Det värmer hjärtat för er båda. KRAM ❤️

Annons

4 reaktioner på ”Snart boarding

  1. Tänk vad man kan kastas fram och tillbaka i sina minnen, goda som mindre fina. Min psykolog och läkare säger båda att om jag hamna i en situation som ger mig obehag och ångest ska jag försöka ta mig ur den med ett gott mående, ibland med hjälp av medicin, detta för att hjälpa hjärnan att klara av att bygga nya positiva minnen. Annars finns det risk att framöver få ångest i situationer som liknar de mindre bra minnena.

    Dessa SAS Goldcards, min globetrotter kommer ikväll hem från en av alla sina resor. Inget skoj när resandet dessutom inkräktar på helgen, men så är det ibland när han gör långresor, denna gång har han varit i Chile. Njut nu av resan Kram ❤

    Gillad av 1 person

    1. SÅ SANT!! Man måste lixom få hjärnan att skapa nya mönster, ibland får man ju tvinga fram detta med hårt arbete men det är så värt det! Ja jag har förstått att din man reser en hel del? Min också. Men jag njuter av att höra om hans resor istället för att flänga själv, så mycket bättre för mig just nu 🙄😜 KRAM

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s