En sån dag. Söndag. 

Idag har vi som vanligt på våra söndagar haft ett lugnt söndagstempo. Jag började dagen med terapeutisk hatha där man trycker ut spänningar i kroppen med yogabollar. Välbehövligt för min kropp blir så stel när jag har ont; antagligen spänner jag mig för att försöka få den att värka mindre. Inte så behjälpligt ju men mer av en reflex tror jag. 

Efter det var det vila, vila, vila på schemat. Och en promenad. Och en serie. Och en kopp kaffe. Och veckohandlingen som jag älskar. Och nu blir det vegobiffar och potatis i ugn och god fraiche. Söndagar alltså. Vad mer kan man begära? 

Annons

4 reaktioner på ”En sån dag. Söndag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s