En tisdag hemma

Det har varit en lugn dag idag. Stoffe är hemma och vi har promenerat, kollat film, ätit (alltid…) och sovit. Eller Stoffe sover fortfarande, borde väcka honom snart tror jag minsann. Fika blev det men eftersom jag är trött bestämde vi oss för hemmafika så jag svängde ihop rawfoodbollar baserade på valnötter och mandlar för dagen. Yum!

Har ställt upp ett par grejer jag köpte hem också för någon vecka sedan. Först ut en korg till vår hall som jag ställde en garderobsblomma i. Vår hall är ganska stor och på golvet ligger ett grått klinker som är superfint men det känns ganska ”kallt” så jag har fått för mig att jag ska fixa till det till hösten med lite mysiga detaljer. Ska komma på lite fler ljuskällor och sånt men först ut var i alla fall korgen – varma färger och varmt material lyfter upp det kalla golvet.

Bredvid står mina guldiga smiley-skor från Acne som jag äääälskar. Funderar på att be Stoffe köpa hem höstens färg som är plommonlila också. Man kan väl inte ha för många skor med en smiley på tror jag?

Näst ut var ett par fat jag köpte till två teracottakrukor vi har hemma. Faten är i mässing och kommer från Svenskt Tenn, klickade faktiskt hem dem även om deras butik ligger precis över vattnet bara. Latmask är okej också. Våra förra fat till krukorna läckte visst (de var också i teracotta) så en dag när jag flyttade den ena krukan var hela trägolvet helt uppluckrat under. Ooooppsss. Stoffe fick spaderslag och jag skrattade åt hans stressiga reaktion. Det löste sig ändå för det torkade till och blev fint igen men nya fat investerades i.

Grejen är att den här krukan brukar jag ha i en korg ändå så fatet syns inte. Det lät såhär idag när jag packade upp:

Jag: ”Kolla vad fina faten blev älskling!”

Stoffe: ”Det är väl bara ett fat?”

Jag: ”Nej det andra är i korgen så det syns inte”

Stoffe: ….

Jag: ”Gillar du dom inte?”

Stoffe: ”Jo, jag bara funderar på om du köpte ett fat för 250 kronor och satte i en korg så det inte syns??!”

Jag: ”Nej då! Det kostade 350 kronor”

Stoffe: …. *drar nattmössan över huvudet*

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s