Ont i kroppen

Ajajaj. Idag värker kroppens alla leder och jag har hetsknaprat alvedon för att inte skrika rakt ut. Det är nog tröttheten efter semestern som kommer och det är väl inget annat alternativ än att härda ut antar jag? Det blir alltid en smäll efter något kul. Så är det bara. Och nu har vi haft jättemegakul jättemegalänge så det är väl inte direkt förvånande att kroppen säger ifrån nu. 

Men men. Slutklagat. Det går ingen nöd på mig ändå för jag och Stoffe sätter guldkant på den här dagen genom att checka in på Nordic Light Hotel i Stockholm. Turister för ett dygn i vår egen stad. Stoffe tog ledigt imorgon så nu känns det som en minisemester igen, även om det är i Stockholm. Jag har redan checkat in och slängt av mig alla kläder, laddat med choklad och en bra bok (Kvinnan på tåget) och ska ha ett par timmar för mig själv innan min goding kommer hit efter jobbet. Sen blir det middag, en öl eller ett glad vin och en slapp kväll på hotellet. Lyx. 

Jag tappar a l l t i d bort mina kort och dessutom, om jag väl har dem i väskan, så ligger de i världens rörigaste hög. Varje gång jag ska betala så tar jag upp den där typ 5 centimeter tjocka högen och börjar bläddra efter rätt kort eller papper. Stoffe brukar titta medlidsamt på kassören och skämmas lite för jag tar så lång tid på mig. Så för några dagar sen kom han hem med ett kortfodral till mig. Det är toppen! Har mina kort där i nu och tappar knappt bort dem längre. 

Dock idag när jag skulle åka inser jag att jag tappat bort vårt gemensamma kort ändå. Hur är det möjligt? Letade överallt men det är puts väck. Jaja, får ringa banken. Igen… 

Annons

6 reaktioner på ”Ont i kroppen

 1. Härligt med vardagslyx och jättefin gåva av din sambo! Jag ska köpa något liknade till min sambo, fast kanske i en annan färg… Han har inte förstått att det finns plånböcker för bara kort numera.. Han vill inte bli gubbe för tidigt säger han 🙂

  Hoppas ni får en fin kväll tillsammans och god hotellfrukost!

  Gillad av 1 person

  1. Ja den är verkligen toppen! Den har till och med en liten hake man kan plocka fram så jag kan sätta den på nyckelknippan när jag är ute och går (handlar ofta på vägen). Perfekt. Inga kort ramlar ut! Förutom mitt ena som jag verkar ha kastat iväg då 😦
   Hahah skrattade åt gubbe för tidigt 😂😂 Tack fina du! Kram!

   Gilla

  1. Haha jaaa… Har tappat bort vårt gemensamma kort tydligen. Typiskt. Jag är så sjukt slarvig och blir trött på mig själv 🙃 Men någonstans måste man släppa på kontrollen 😜 Ja superlyxxxxx ❤️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s