Minus på kontot

Lever man rövare till fyra på morgonen så får man räkna med att det blir rejält minus på energikontot. Jag hade ju inte heller någon direkt buffert när jag klev in på nyårsafton så jag visste ju att det skulle bli såhär. En är ju ruttad utbränd numera. Typ. Även om jag aldrig riktigt vänjer mig.

Nu ligger jag i alla fall på botten rent energimässigt. Hjärntröttheten skriker och igår fick jag en sådan attack att tårarna sprutade. Idag är hjärnan mer varm och öm och svullen. Kroppen värker. Men det är lugnt. Jag har fina minnen från nyåret och nu får jag tillfälle att verkligen öva på min intention: närvaro. Hejdå till iPad, telefon, dator, tv, böcker, musik, poddar… nu är allt tyst en stund. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s