Sovit sönder sängen

När ens lakan och madrass är helt uppslitna. Då vet man att de antingen:

 1. Är för gamla, eller
 2. Tillhör en utbränd person

För mig gäller alternativ två. Hela lakanet och madrassen under (enbart på min sida av sängen såklart…) har stora hål i sig. Jag har nog legat där alldeles för många timmar. Inte ens Ikeas slitmaskiner kommer upp i så många timmar på 19 månader tror jag. Dags att köpa nya som kan slitas med hälsan (?!).

Annons

6 reaktioner på ”Sovit sönder sängen

 1. Egentligen ett ganska sorgligt inlägg men jag kunde inte låta bli att skratta lite. Mycket med utmattning är lite tragikomiskt i sig. Så galet att det på sitt sett blir skrattretande. Kram på dig och hoppas du hittar några fina lakan

  Gillad av 1 person

   1. Åh ja eller hur! Alla felsägningar och felstavningar och alla gånger min hjärna letar efter ord i säkert 20 sekunder innan jag kommer på dem… Ibland blir man tokig på det 😘😘😘

    Gilla

  1. Haha jag vet. Det ÄR sorgligt hur mycket man faktiskt sover och vilar och bara stirrar i taket i sin säng när man är utmattad. Inte alls kul egentligen men lakanet blev ett gott skratt här hemma också. Nu ska det e-handlas lakan 🙃 Kram på dig!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s