Norrtälje

Fortsatt rutt i Roslagen idag med besök i Norrtälje och Wira Bruk. Vi har varit ett par dagar hos våra vänner Robert och Therese på deras landställe i Grisslehamn. Mys på hög nivå i form av deras urgulliga katt, fika, god dricka, nattsudd (Stoffe och Robban…), altanhäng, gunga, bad och tysta stunder med en bok i sängen. De har en dotter på nio år och hon är helt underbar. Kan inte sluta tänka på vilken härlig ålder det måste vara när ens egna barn är där? Man kan ju lixom umgås mer på riktigt och prata om saker på ett annat sätt – roligt enligt mig i alla fall. 

Hursomhelst! Är ganska sliten nu efter de här veckorna eftersom det är betydligt mycket mer än jag brukar göra. Samtidigt har det givit så mycket energi och jag och Stoffe har laddat ihop inför hösten; nya äventyr väntar. Nu har vi köpt pizza och maratonkollar avsnitt av Happy Valley på Netflix (Marcella tog slut direkt – den var så bra!). 

Hoppas ni alla har en bra fredag ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s