Split

Idag har vi bytt stad och hotell och befinner oss numera i Split på hotell Le Meridien Lav. Det. Är. Fantastiskt. Hotellet i alla fall. Hittills har vi inte lämnat murarna för här inne finns allt, så vi vet faktiskt inte hur Split ser ut än.

Imorse åkte vi från Makarska Rivieran hit, det tar ca en timme att köra, och hotellägaren på förra hotellet körde oss hela vägen hit. Hur snällt?! Helt själv. För han tyckte att taxi skulle bli för dyrt för oss. Så gullig.
Idag har vi installerat oss på det här komplexet, fikat, kollat in alla enorma yachter som ligger i yachthamnen på hotellet, letat upp en supermarket för vattnet här är tamejtusan dyrare än champagne, badat och legat ett par timmar under parasoll och svettas, gått in i vårt sköna rum och sovit några timmar, yogat i träningsanläggningen som har AC (<3), ätit middag vid havet och nu sitter Stoffe och febrilt knaprar ostbågar och kollar fotboll. Jag ligger i sängen och vilar och njuter.
Av någon helt oklar anledning har vi blivit uppgraderade här på hotellet till en mini-svit. Galet. Vi har fått en superstort rum med ordentlig hall, soffgrupp, enormt badrum med både dusch och badkar och en superstor säng. Känns lyxigt och helt rätt med tanke på att jag denna veckan tänker sänka ner tempot och vila mer här inne. Allt har gått lite fort och blivit lite mycket de senaste dagarna så igår var det breakdown part two. Nu blir det lugnare. Andas, vila, yoga, njuta och bara vara.

 

Annons

2 reaktioner på ”Split

  1. Ni ser ut att ha det underbart, vilket land, med era bilder så har jag nu bestämt mig, någon gång blir det semester i Kroatien! Det låter bra att du fortsätter ta hänsyn till din utmattning även om ni är utomlands. Passa på att njuta av att läka i den fina miljön du befinner dig i!

    Gilla

  2. Ja rekommenderas varmt! Vi kommer definitivt åka tillbaka, det är underbart vackert och så fina badställen och trevliga människor. Ja jag glömde det ett tag men nu ska jag jobba hårdare med balans denna veckan. Tack fina du! ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s