Snart boarding

Idag åker vi en senare flight än vi brukar göra när vi flyger. Tyvärr måste jag nog säga. För just nu känns det som att typ hela Sveriges befolkning från både inom och utanför Stockholm befinner sig på Arlanda. Varenda jäkel. Och som grädde på moset är alla barn här också. Och de verkar ha vaknat på fel sida, varenda en. 

Så, jag har fått typ tre panikflodvågor som har vällt fram i mig idag. Dels för att det är så mycket folk här och dels för att alla barn skriker så högt att mitt huvud går i kras.
Så. Slutklagat. Nu hoppas vi på att sitta på lugna platser på flyget och tackar någon däruppe för att vi sen ett par år tillbaka har som regel att bara boka barnfria hotell. Kul par. Nej vi älskar barn men alltså… detta. Att vistas här just nu är mer effektivt än alla preventivmedel i världen tror jag. Vi bara stirrade på varandra när alla barn skrek samtidigt och tänkte båda: HUR orkar man?! Man gör väl det. Om det är ens egna älsklingar. Såklart.

Idag känner jag mig hursomhelst parisiskt chic i en mörkblå klänning i linne och silke från COS och sandaler från Church’s. Alltid något ju. När allt annat blir mer knas än förväntat. 
Annons

2 reaktioner på ”Snart boarding

  1. Det är tillfälligt och går över! Vistelsen på flygplatsen och flygresan alltså 🙂 Det går över. Annat kommer efter ❤ Jag önskar er båda en helt fantastiskt skön semester med många fina stunder. Det är ni såå värda ❤ Stor kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s