TACK!

Tack alla ni som peppar och stöttar under min väg genom sjukdom, sorg, glädje, hopp och förtvivlan. Ni som kommenterar och läser betyder så oerhört mycket; personer jag aldrig träffat IRL men som jag VET är så jäklarns fina människor för jag KÄNNER er kärlek! Och jag försöker ge tillbaka pepp, stöd och förståelse. Tänker på er massor! ❤

Och mina vänner och min syster som kom med kramar och kärlek. Tack. Det finns inga ord. Jag blir helt tårögd och gråtig och bara så oändligt tacksam att just ni finns i mitt liv. 
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s