Gårdagen

Mötet gick bra. Businesswoman kanske finns därinne någonstans. Efteråt gick jag hem och la mig i ett mörkt sovrum med täcket över pannan och vilade två timmar. När inte det hjälpte ett dugg bestämde jag mig för att gå på Shays Strong Flow. Grät en skvätt på vägen till yogan för att huvudet gjorde så ont att jag nästan fick panik. Väl där så släppte allt för en stund.

Med Shay så dansar min kropp fram på mattan. Hela passet känns som en bugning inför livets ljus och mörker, det feminina och det maskulina och allt däremellan. Vi balanserar på händer och fötter. Ibland alla samtidigt, ibland en i taget, ibland några åt gången. Svetten droppar ner på mattan, rinner i ögonen. Tröjan blir genomskinlig av all svett. Och ändå känns det som att jag kan fortsätta i all evighet. Kroppen är stark där och då. Flyter fram och böjer sig helt gränslöst åt alla håll. Är totalt närvarande i varje sekund. Det enda som finns just då är lycka och glädje. Yogan betyder så otroligt mycket. Jag önskar att hela världen kunde känna den känsla jag känner när jag sätter två nakna fötter på min matta. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s