Lunch med en kollega och Handelsdagarna

Lunchade med Monica idag, min fina gamla kollega från konsultbolaget jag jobbade på när jag gick in i väggen. Hon är 65 och jag är 28, och vi möter varandra på ett så fint plan som vänner. Tänk att åldern spelar så liten roll för huruvida man klickar med människor eller inte. Hon är klok, erfaren, ödmjuk och har länge fungerat som ett bollplank för mig. Att hon jobbar som coach går lixom inte att missa – hon får mig alltid att komma fram till så kloka saker bara genom att ställa effektiva frågor. Smart det där.

Stoffe föreläser idag på Handelsdagarna idag om stil. Hans passion och levebröd. Tänk att kläder kan vara så intressant på detaljnivå… Han får aldrig nog av handsydda kavajer, mjuka axlar, rynkade skjortaxlar (??!)… Jag vet inte så mycket om ämnet egentligen mer än det han berättar för mig och av det jag får se i hans garderob som är maniskt välordnad med kostymer, kavajer, skjortor och slipsar. Som han nördar i konfektion nördar jag i yoga, fin balans i alla fall under taket här hemma!

Snapshot direkt från soffan. Ikväll blir det Strong Flow på Yogayama. Btw är inte det ett konstigt namn på ett yogapass? Yoga är ju yoga och eventuellt något typ (ex vinyasa, flow, hatha, yin etc) men strong är en rolig (knäpp?) benämning tycker jag! Jag kör yoga utefter min dagsform så vi får väl se hur strong den känns idag 🙂 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s