Dermalogica Ultracalming Serum Concentrate

Lite ytligheter såhär en torsdag, eller vad sägs? Jag har många, många år varit något av en skönhetsjunkie och då inte för att jag tycker det egentligen är särkilt viktigt med smink och sånt, utan för att jag har haft såna enorma problem med min hy så jag har mer eller mindre varit tvungen att lära mig massor om hur produkter fungerar ihop med min hy. Det har lett till att jag genom åren testat så mycket olika produkter; många mindre bra och många helt fantastiska. Det är ganska självklart att jag tänkte presentera de jag anser fantastiska 🙂 

Lite bakgrund är att jag har acnehy. Ända sedan tonåren, och fortfarande, har jag problem med acne och jag har verkligen testat allt i produktväg (hjälper inte mycket men kan lugna huden i alla fall) och även ätit ett antal omgångar Tetralysal och tillhörande läkemedelskrämer. Det finns dock ett antal produkter som alltså hjälpt min hu att lugna sig och framförallt att inte reagera med att producera ytterligare finnar. En av dem är Dermalogica Ultracalming serien. Alltså, världens bästa produkter!! Har hållit fast vid dessa i ca 10 år och även om jag ibland testat nya uppstickare så kommer jag alltid tillbaka till Dermalogica. 
Den produkt som imponerat överlägset bäst är deras Ultrcalming Serum Concentrate. Det är som en flytande gel-aktig formula som man har under sin ansiktskräm. Jag använder ofta enbart den istället för ansiktskräm för min hy är ganska fet och därför är det tillräckligt. Den lugnar huden helt enastående och tar bort röda tendenser. 

+ Lugnar huden rejält
+ Ger inga nya acneutbrott och täpper inte till porerna
+ Behaglig doft utan att kännas parfymerad
+ Läker huden 
+ Perfekt återfuktande
– Ganska dyr (men så extremt värd varenda krona!) 
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s