Dagens påminnelse

Måste komma ihåg att inte påverkas av ytligheter. Minnas syftet. Tro på min sak och stå stark i det. Vissa dagar är det enklare än andra. Tittar på hashtag yogaeverydamnday och blir överväldigad av alla akrobatiska övningar som är långt ifrån min verklighet på mattan. Påminner mig själv om att det bara är en cirkus. Det handlar om insidan. Låt inte det jag älskar bli ytterligare en prestation. 

Tar med mig mattan ner till bryggan och sträcker ut kroppen för att öppna hjärtat. En svanfamilj med mamma, pappa och sex vackra ungdomar simmar förbi mig och jag minns syftet igen.  
All is well. 
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s