Solen kom fram

Kanske en bättre dag. Startade med KBT och fick i uppgift att se till att varje vecka innehåller samtliga komponenter:

 • Något som känns viktigt för mig
 • Något som ger mig glädje
 • Återhämtning

Inga nyheter direkt men ändå kan man inte bli påmind ofta nog. Har inte varit hos psykologen på länge men har gånger kvar så tänkte använda dem, och idag kom hon med påminnelsen om att verkligen inte fatta beslut utifrån rädsla – något som ju är vanligt att man gör efter en utmattning. Man är himla rädd att ta slut på energin att man glömmer bort att det är minst lika viktigt att fylla på energin. Jag har ändå jobbat stenhårt med detta och är ganska modig när det gäller att kasta mig ut i saker, men ibland märker jag hur inrotat det sitter i mitt system att fly situationer som jag upplever som stressande.

Men nu blir det till att påminna mig själv om det igen. Att vardagen kan vara stressande på många sätt och det kommer man inte ifrån, men att återhämtningen får kompensera för det.

Och nu skiner solen utanför fönstret så jag ska ta mig ut för en lunch eller fika med Stoffe och bara njuta av att våren kanske ändå ligger runt hörnet. Hoppas ni gör detsamma ❤

Har btw tappat bort mina favvosolisar från Ray Ban. Åh! Orkar inte. Måste köpa nya. Men hur irriterande när en hade ett par fullt fungerande men bara är slarvig?

Annons

4 reaktioner på ”Solen kom fram

 1. Tack för alla fina inlägg under en tuff period av bakslag för min del. Du är klok, har humor och är så genomärlig på ett underhållande sätt. Om jag var lite mer på banan hade jag velat anställa Dig direkt i min lilla firma. Kram o hoppas vi båda tar steg framåt denna vår. Kram, kram

  Gilla

  1. Åh blev så glad av din kommentar! 🙏🏻 Tack snälla du! Hoppas du slipper fler bakslag, känner så väl igen mig… har kämpat precis där också. Det kommer ljusare tider, man måste bara igenom alla dom där käftsmällarna först.
   Tack igen, blev så otroligt glad ❤️ KRAM

   Gilla

 2. Tack för denna fina påminnelse ❤️🙏 precis rätt i tiden för min del. Tack fina du, betyder mer än du anar 💖

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s