Teneriffa

Imorgon sticker vi till Teneriffa. En paus som kommer lägligt. Mitt huvud bankar och ömmar och de senaste dagarna har jag inte ens kunnat se på tv, föra normala samtal eller läsa. Allt gör ont. Det är väl en normal reaktion nu när jag börjat med ny tjänst och sitter vid datorn hela dagarna, hjärntröttheten ligger lixom nära tillhands för kroppen ännu.

Det kan se förvirrande ut i bloggen eftersom jag har en tendens att skriva mer i perioder när allt inte är toppen. För annars har jag lixom fullt upp. Men denna hösten, sedan i mitten av sommaren, har jag mått väldigt bra. Jag har känt mig stark och glad och mina fysiska symptom har minskat allteftersom. Men såklart i perioder som denna, när jobbet trappas upp, så slår det tillbaka. Och så blir jag lite ledsen såklart. Men men. Det är väl normalt antar jag. Men kontentan är ändå att jobbet har fått mig att må så otroligt mycket bättre. Rutinerna gjorde att jag orkade lyfta lite till. 

Hursomhelst så ska det bli en skön vila från datorer och telefoner och allt annat surr. Vi checkar in på ett härligt hotell med yoga och bad. För exakt ett år sedan såg det ut såhär, då pausade vi en stund på Sheraton Salobre i Meloneras:

Hoppas ni får en fin vecka ❤️

Annons

4 reaktioner på ”Teneriffa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s