Hotel Okura Amsterdam 

Igår kväll vid matbordet satt jag och stortjöt som ett barn. Sådär hulkande otröstligt som man gör när det känns som att allt bara är för mycket. Jag var (är) så oerhört trött efter den här sjukvändan att min kropp skriker med varenda cell. Och värken. Värken. Aj. Men vi kom iväg ändå. Samlade energin och tog ett steg i taget. Och idag på lunchen rullade tårarna av en annan anledning: jag var så rörd. Stoffe har givit mig hela den här resan i present, eftersom jag fyller år typ rätt snaaaaart, och det kändes på en gång som att han hade tänkt på allt jag älskar: tema asiatiskt, gudomlig mat, spa, stort hotell där det finns allt man behöver och lite till (ifall jag inte orkar gå ut nån dag är det skönt att ha ett stort och bekvämt hotell)… läget. Allt. Hela stället andas perfektion. Och han tog mig upp till ett rum med den mest fantastiska utsikten över hela Amsterdam. No kidding. Och utanför hotellet blommar flera hundra körsbärsträd i rosa. Den timingen. Magi. 

Så här kommer ett snabbt hej från Amsterdam! Vi har flugit, ätit lunch på hotellet (yum!), fikat på flummigt rawfood café och tagit en promenad här i kvarteren. Nu sover Stoffe här bredvid men jag kan inte somna. Min hjärna verkar bearbeta massa intryck. Men vilat har jag gjort en stund. Ja ni vet hur det är men en hjärna som redan är overload. Snart tänkte vi ta på oss badrockar och smyga in på det japanska spa:t här. Låta varmt vatten göra sitt för kroppen. 

Annons

6 reaktioner på ”Hotel Okura Amsterdam 

 1. Åh vad roligt för er att ni kom iväg. Har tänkt på er idag och hoppats för er skull 💞
  Dock fattar jag inte hur du gör, hur du grejar det. Du är så modig och stark.
  Vilken underbar sambo du har som fixat så fint. Ha en underbar semester nu 💞 Kram

  Gillad av 1 person

  1. Tack, åh vad gulligt 🙏 Nej jag fattar inte heller. Ibland gör jag inte heller det dock… det blir gråtkalas av alltihopa. Men jag är bättre på att våga testa nu. Ibland faller jag igenom. Ibland inte. Nu är jag dock sååååå trött efter resan och värk i hela kroppen. Så blir det ibland 😑 KRAM 💜

   Gilla

 2. Har tänkt på de som lever ensamma med en utmattning, kan inte vara lätt. Brukar säga att jag inte hade ”överlevt” utan min man alla de tuffa dagar vi gått igenom. Hoppas resan blir bra å ger er energi. Själv har jag just varit på en resa till solen med min 18-åriga son. Hela familjen påverkas ju när en inte fungerar så vi åkte iväg en vecka för att bara vara i en annan miljö. De där eländiga tårarna gjorde sig påminda några gånger. Finns inget svar på varför de kommer och när utan lärt mig att det bara får vara som det är.

  Gillad av 1 person

  1. Åh vad härligt med semester! Känner igen tårarna, här blev det också några sådana. Och ett istället restuarangbesök första dagen. Men så är det. Huvudsaken är ibland bara att byta miljö en stund.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s