Ett snabbt hej! 

Fokuserar på att koppla ner tekniken här borta och våra telefoner ligger faktiskt inlagda i ett låst skåp hela dagarna. Skönt det. Men ett snabbt hej kommer här ändå!

Vi relaxar mest. Imorse var jag uppe tidigt för att hälsa på solen med ett yogapass vid en av poolerna och efter det har vi mest legat i en solsäng och vilat oss. Perfekt för att läka kroppen.

Igår kväll var vi på en MAGISK restaurang! Åh ska berätta mer om den sen men vet ni? Jag glömde kameran hemma! Satt typ och sa tjugo gånger hur irriterad jag var över det för maten var så fantastisk. Blir nästan tårögd över så god mat och nu även över minnet vi fick med oss. Men lita på att vi kommer gå dit en gång till under veckan och då ska definitivt kameran med. Måste få visa och föreviga. Vi är såna matnördar och våra bilder består alltid till 80 % av matbilder från alla våra resor. Yepp. Men några andra knäpper vi av såklart. Bjussar på ett par.

Annons

6 reaktioner på ”Ett snabbt hej! 

  1. Åååå det var verkligen länge sedan jag tittade in hos dig! Du har så mycket att ge, vill sätta mig en dag och titta på alla din vackra bilder och läsa dina kloka ord. Vilken resa ni gör, igen 😉 Ser fantastiskt ut. Får jag fråga vad stället heter och vilka har ni bokat med? Eller har ni bokat själva? Fortsätt att njuta! Kram

    Gillad av 1 person

    1. Hej fina fina du!! Åh men TACK! Blev så glad över din kommentar 🙏❤️ Vi har bokat med Ving och hotellet heter Sheraton Salobre. Det är egentligen ett ställe för golfare som ska relaxa men vi valde detta är kunde inte vara mer nöjda. Vi ville åt retreat-känslan, yogan och maten uppe i bergen. Och slippa undan turismen nere vid kusten. Rekommenderar detta alltså! KRAM fina du, du gjorde mig så glad ❤️🙌

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s