Mot frisören

Idag väntar besök hos frisören. Alltid en utmaning att ta sig in till stan, surr och brus och höga ljud, veta att jag måste hålla mig vaken i flera timmar osv. Men jag har alltid en målbild för detta; när jag sitter där i lugn och ro på salongen och får en kopp av deras goda kaffe och en hel hög med tidningar. Då är det för härligt alltså. 

Jag har väldigt guldiga och röda toner i mitt hår (bildbevis nedan…) och det brukar min frisör Martina ta bort med en toning och en nyansering som hon lägger i när hon sköljt av färgen. Då håller det sig i schack en stund i alla fall. Och sen jobbar jag själv en gång i veckan med silverbalsam. Perfekta lösningen! Jag använder Shu Uemuras Color Lustre med kalla, blonda toner för att hålla nere röda och guldiga pigment. Tips! Håret blir också silkesmjukt av detta treatment, som med alla deras produkter. Och för mitt hår är det stort. Jag har ju väldigt lockigt hår (men fönar det alltid rakt) som jämt är torrt och frissigt och allt annat än silkesmjukt om jag inte tar i med hårdhandskarna i form av massor av olja och inpackningar. Ja ni vet, världsliga bekymmer. Älskar såna ibland! 

Annons

4 reaktioner på ”Mot frisören

  1. Får vi se en ”efter-bild” också?! Nyfiken! Fast jag tycker du har väldigt fint hår som du har. Jag vet, tanten i mig har talat, men lockigt och guldrött hår är också väldigt vackert. 🙂 Kram

    Gillad av 1 person

    1. Haha jaaa men det är det 😉 Jag får tillbaka det guldiga inom typ en vecka för då slår det alltid igenom så no worries! Och det lockiga bjussar jag kanske på när vi är i Spanien snart. Ska bjuda på en efterbild, lovar! Är bara helt typ svullen och täppt och svettig av min förkylning så den bilden är inte såååå charmig 🙈 Ligger här nedbäddad. Blä! KRAM!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s