Ny plattform! 

Nu har bloggen fått en ny plattform – här på alldamnstories.com. Sidan är väl lite under konstruktion och jag håller på med layout, bilder mm för att få till det som jag vill ha det. MEN, en sak i taget. Idag har jag pillat med flytten så det räcker för idag (annars kommer hjärntröttheten) så nu ska jag plantera blommor och ta en promenad. Resten med bloggy får komma  när jag orkar, sidan är i alla fall uppe och jag kan skriva inlägg via min mobil (gillar det bäst). Perfekt. 

Nu väntar lunch, balkonghäng och pill med mina tomater, chilis och gurkor som blivit helt enorma under resan. Längtade lite efter dem där borta 🙂 Bebisarna. 

Hoppas ni alla har en fin måndag ❤ 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s