Skärm-detox

Här hemma fortsätter temat att vila och komma ikapp. Hjärntröttheten har eskalerat sedan gårdagen då ett par viktiga saker skulle göras (även en utbränd måste fixa mydighetsgrejer) och som alltid utlöser ofta sådant huvudvärk deluxe. Denna gången låg helgens mini-semester till grund för huvudvärken och admin-racet fick bägaren att rinna över. 

Så nu är det ingen TV, ingen dator/telefon/padda på hela dagen. Det enda jag får göra är skriva detta och sen är det fokus på växterna, vila, promenad, mat och mys med Stoffe som överraskade med att vara hemma idag. Min svärmor är så omtänksam och skickade en hel flyttkartong med tidningar så nu har jag att göra en stund. 
Härlig respons att så många verkade gilla tipset om Adriene. Några av er har efter det mailat och frågat om mattor så jag ska tipsa om prisvärd matta snarast! Köp inte en matta på någon sportkedja som inte är yogainriktad – tips kommer på väääärldens bästa mattor för samma peng! Promise! Ska ge onlinetips så att alla har tillgång. 
Nu: planera middag! 

Annons

4 reaktioner på ”Skärm-detox

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s