Kriget inom mig

Känner att allt är rätt risigt just nu. Huvudet gör ont och allt är så oklart inför framtiden. Kan inte hjälpa att jag har tappat allt lite. Grejen är att jag nog faktiskt måste öva mig på att det är okej. En hel del av min problematik ligger ju faktiskt i mina ständiga ambitioner, planerandet och strävan. Just nu kan jag inte ha några ambitioner för kroppen orkar helt enkelt inte och det skapar krig inom mig.  

Annons

2 reaktioner på ”Kriget inom mig

  1. Känner så väl igen mig…Ja, det behöver vara ok, men det är grymt svårt att låta saker vara ok ibland. Eller ganska ofta. Kram på dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s