Ölbaljor och grillkvällar och planteringar

Nu har vi landat hemma i Stockholm och jobb har dragit igång igen. Igår var första dagen för oss båda. Stort ändå att jag numera går till ett jobb efter semestern. Det var ju inte igår precis. Jag kör fortfarande 25 % men ska upp några timmar i augusti är planen. Men en sak i taget, här och nu är det som gäller.

Vi har varit nere i Blekinge ett par dagar. Mysigt som tusan och vi tankade in massor av energi från familjen. På Stoffes sida är en familjemiddag ganska stor så det är rejält många runt bordet och hela fyra generationer faktiskt. Då är det till att slå igång flera grillar och lassa fram öl och dryck i baljor med is. Rörigt och mysigt och avslappnat och njutigt för oss som annars bor så långt ifrån alla. Såna kvällar minns man hela vägen fram till nästa sommar.

Och min svärmor är odlare av rang. Hennes trädgård är fantastisk! Jag tassar runt och kikar och doftar och man kan plocka sallad och grönsaker direkt ur rabatterna. Ren lyx. Ni som följt med ett tag vet att jag också odlar mycket på min balkong så detta är en inspirationsrunda för mig. Blev så peppad att vi drog förbi plantskolan på vägen hem och hela lördagen låg jag med händerna i jorden och planterade om och fixade på vår balkong.

Jag är verkligen tacksam att vi har Stoffes familj på en sån fin plats. Somrarna i Blekinge är fantastiska och jag har promenerat runt vidsträckta fält och bara njutit till max. Och att vi alla har trivs så bra ihop. Att jag känner mig precis lika mycket som ett barn i deras familj som Stoffe är. Så fint.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s