Bröllopet

Alltså. Tystnaden härinne beror alltså på livet och på energin och på kärleken. För i helgen gifte sig våra älskade vänner Emma och Calle ❤️ 

Utan att skriva för mycket om detaljerna, det känns ganska privat, så kan jag bara säga: WOW! Vilken fest. Dra mig baklänges vilket drag det var från första sekund. Det var dans vid borden till varenda tal, folk ställde sig på stolar och busvisslade och sjöng och grät och skrattade och allt var bara så ofattbart välplanerat och fantastiskt. 

Men mest av allt vill jag bara hylla mina fina vänner. Deras kärlek alltså. Så obeskrivlig. Har gråtit så mycket den här helgen att jag idag är helt urlakad på känslor. Vi matades med så vackra och roliga ögonblick hela helgen så jag måste ta några veckor att smälta allt. 

Och ser inte bruden helt fantastisk ut så säg? Hennes aura är ren magi. 

En sak som jag hoppas att jag får dela, som slår ett slag för kvinnors kraft och för Emmas jävlaranamma när det gäller The Future is Female, är det faktum att bruden inledde hela kvällen med ett eget tal till brudgummen. Och i det talet fanns bland annat orden:

”Traditionen säger att bruden inte ska hålla tal under sitt eget bröllop. Bara det gör ju att jag självklart måste hålla tal… /…/ Och ingen dröm ska tamejfan vara för stor när man är gift med mig. Så min älskade Calle, för dig; välkomna in Magnus Tingsek.”

Calles min i den stunden alltså. Obetalbar. Den kommer jag aldrig glömma. Tårarna. Magnus Tingsek bränner av låtar och vi står på första parkett. MAGI ⭐️ Om middagen börjar så hur tusan ska den sluta lixom?! 

Och här är vi alla på trappan till ena flygeln. Vi har precis klätt bruden och skålat i champagne, peppar upp inför vigseln och fuldansat en låt för att släppa nerverna. 

Och juste; klänningen blev en korallfärgad Jackie Kennedy-modell med silvrigt skärp i midjan. Glömde såklart att fota men man ser lite på bilden. Nåja. 

Jag gråter bara jag skriver detta. Det här bröllopet är något vi alla kommer att minnas hela livet. Vi kommer prata om stämningen på middagen som påminde om den galna stämningen på middagarna på nationerna i Lund. Skor som stampar i golvet, folk på stolar, sång, dans och gapskratt genom hela kvällen. Inte ett öga torrt. Det kan jag lova. Och ett sånt bröllop har man bara om man är så generösa, roliga, smarta, påhittiga och älskvärda som dessa två. Inga ord räcker till ❤️

Annons

4 reaktioner på ”Bröllopet

 1. Vilket fantastiskt fint bröllop!! Jag förstår att du är helt omtumlad av alla känslor! Det tar ju ett tag att smälta alla intryck.
  Så kul att läsa om din arbetsträning. Du verkar ha hamnat på helt rätt ställe. Jag har ”jobbat” min första dag idag. Det var ett år sen sist så det känns ganska stort. Har varit rena berg- och dalbanan sista tiden därav min frånvaro i kommentarsfältet. Men jag läser alltid vad du skriver, hur trött jag än är. Nu ska jag hem & lägga mig i ett tyst sovrum. Nästa pass blir på onsdag. Vi kämpar på! Sköt om dig 💙 Kram

  Gilla

  1. Åhhhh men vad kul!! Hur känns det? Har tänkt på dig men misstänkte att du antingen mådde bättre eller sämre (brukar vara mina anledningar när jag är frånvarande här… 😜). Men blev så glad att höra detta! Skriv gärna när du orkar. Stor kram ❤️❤️❤️

   Gilla

 2. Alltså detta är så SJUKT. Calle är en gammal ungdomsvän till mig, var ganska nära vänner under några år!! Underbart att han fick ett så vackert bröllop 💒 hurra det är han värd. Hälsa honom från Frida Nilsson, Malmö när ni ses vetja!
  Och du får ta god tid på dig att smälta helgen. Bearbeta den och paketera in den i minnesbanken ❤️ kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s