En stund på jorden 

Utanför vårt fönster har snön fallit i snart tre dygn. Konstant. När vi idag gick ut så vadade vi genom snö som räckte oss upp till knäna. Ingen plogbil hinner med att ploga undan för det bara kommer mer och mer och mer. Och kanske vill naturen visa oss att hur mycket vi än skriker kommer den att döva våra skrik. Världen är större än såhär. Världen är större än oss. 

Annons

2 reaktioner på ”En stund på jorden 

  1. Underbart med all snö, förstår att det är omöjligt för snöröjarna att hinna med och röja bort allt. Här har vi bara en centimeter och jag ser gärna ett par centimeter till. Nog är världen större än oss. Jag tänker att om jag tänker på mig och mitt förhållningssätt mot mig själv och mina medmänniskor kanske det kan ge någon god ring på vattnet och kanske det kan ge något bra. KRAM

    Gillad av 1 person

    1. Ja jag tänker precis likadant. Jag försöker alltid att INTE döma andra för vad dom har gjort eller tänkt eller tyckt, utan istället håller jag mig till det jag kan bidra med; att sprida den energi som det ofta visar sig brist på i världen. Ett mänskligare förhållningssätt. Det är ju det enda vi kan göra… försöka förändra våra egna cirklar först och så kanske andra hakar på sina och så blir det ett mönster. Men vi är inte här för att döma. Så viktigt att komma ihåg. ❤️ KRAM

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s