Ångestpodden

I min pojkväns släkt finns Ida, hon är en av de två tjejerna som grundat Ångestpodden. Även om jag inte kände henne skulle jag lyssna på podden – men nu råkar jag också veta hur driftig och härlig tjej hon är. Allt det engagemang hon och Sofie lägger ner för att hjälpa unga därute att våga prata om ångest… Det är så träffande och fint. Deras engagemang går inte att missa. När man pratar med Ida om detta ser man hur hon vill hjälpa hela världen, hennes kropp talar så tydligt. Mer sånt tack. Öppenhet och driv. Inga skämskuddar och falska leenden. Nu gör vi det på riktigt gott folk! Vi pratar om ångesten!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s