Lördagsmood och nakna vackra män 

Den här dagen har haft ett betydligt lugnare tempo än gårdagen. Vi vaknade sent, åt lördagsfrukosten och kollade ut på solen som stod som ett brinnande klot på himlen (vaaa? Ljuset alltså!), brunchade med Stoffes mamma och hennes man och sen efter det behövde jag egentid så medan de andra drog vidare så tog jag på mig underställströjan och en väst och gick längs hela vattnet här utanför. Det är så vackert. 

Blekinge har verkligen helt fantastisk skärgård med öppet, vilt hav och kobbar och öar. Jag kan stirra i timmar. Och idag var havet aggressivt och det stänkte mot bergen och kobbarna och färgen var alldelses stålgrått. 

Och den här solen stod lågt eftersom klockan var sent på eftermiddagen. Men alltså tur att jag tog med mobilen så jag kunde fånga ett par bilder!

Och jag sportade jeans från Acne och skor från Rodebjer (båda flitigt använda!). 

Det där svarta stället på pålar är ett kallbadhus. Jag gick helt oskyldigt längs strandpromenaden, som går lixom bakom och sen på sidan och sen rakt framför det där badhuset, ni ser udden där på bilden, men jag har aldrig i mitt liv sett så många nakna män på samma gång. De sprang ned för trappan för att kasta sig i vattnet och sen stod de på balkongerna och tittade på solnedgången. Helt nakna. Kan man undvika att slå ett getöga på en så vacker syn? Nonne nonne. 

Såklart har jag fortsatt kika på alla söta hus också. Kan inte sluta. Så gulliga. Betydligt mindre nakenshower därinne dock! 

Hoppas ni har en fin lördag! 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s