Premiärkväll: Joe Labero

Ikväll ska vi på Joe Laberos premiär här i Stockholm. Status inför det är lite av både bra och dåligt. Känner mig: förkyld och har febersvettningar i kroppen. Har dock vilat ända sedan i lördags så jag känner ett rejält sug efter att komma ut lite. Tänker på: Ida som grät i dagens släpp av Ångestpodden. Mitt hjärta gick sönder lite! Gumman det kommer bli bättre ❤ Dagens look: inte alls glowig! Fick stress och snabbduschade på två minuter, la en CC cream och rouge och lite mascara men min hy är dålig av förkylningen och prick all lyster är bortblåst! Känner mig allmänt glåmig. Tyvärr. Kvällens pepp: äta middag! Är så hungrig! Nattens kärlek: min älskling. Åh är tio minuter från honom nu och kan inte ens bärga mig! Laddat med: öronproppar. No words needed. Saknar just nu: min pappa. Ser fram emot: helgen. Två hela dagar med Stoffe och middag med vänner och allt göttigt på en och samma gång. 

Annons

2 reaktioner på ”Premiärkväll: Joe Labero

    1. Oj har tänkt så mycket på dig gumman. Det är lätt att eftersom du vet så mycket om att krascha, utmattning, stress mm så är du också extra uppmärksam på symptomen och blir såklart rädd. Såklart, vem blir inte det?! Men kanske du bara behöver lite vila ett tag. Blir det inte bättre så gå till läkaren. Men alltså; en vecka eller tre med dina föräldrar är ju världens bästa!! Oroa dig inte. Kroppen är kanske bara trött och känslig. Ge den vad den frågar efter (sova hela dagen, äta god mat, promenera..). Massa kärlek från både mig och Stoffe ❤️❤️❤️

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s