Hjärntrötthet

När den värsta huvudvärken har lagt sig ska jag berätta om hjärntrötthet; vad det är och hur det påverkar vardagen. Idag orkar tyvärr inte huvudet sitta vid en skärm mer än ca fem minuter så det blir inget långt inlägg om det. Alla ni därute som lever med utmattningsdepression eller utmattningssyndrom vet vad jag menar. Huvudvärken from hell. Att inte kunna prata med människor, inte kunna gå in i matbutiken utan att tårarna rinner för huvudet gör så fruktansvärt ont av ljuset och alla intryck. Att inte kunna se på tv, läsa, vistas i dagsljus utan solglasögon, inte höra musik, ljud, prat och att inte ens kunna föna håret för det resulterar i en huvudvärk som gör att jag måste ligga i ett mörkt sovrum kanske ett helt dygn. Och då är ett dygn WAY BETTER än hur livet var för ett år sedan. Då var det VECKOR för att återhämta ett snedsteg. 

Så är livet hörreni. Upp och ner. Gräver inte ner mig för det utan gör det som faktiskt funkar just nu; som att fixa med lite plantor, odla nya avocados, ligga i famnen på S och känna hans hjärta dunka och pulsera in energi i min kropp. Vara lycklig och tacksam för allt som faktiskt ÄR bra. För det är så mycket. Jag är glad och lycklig och jag känner och det är ett så jävla stort steg. DET är viktigt. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s