Helgen

Kroppar som arbetar för att skapa ett nytt kapitel. Rensa ut gammalt. Ta in nytt. Minnen som kommer upp till ytan. Håller hårt i dom. Släpper taget.

Sätter fötterna på mattor från min barndom. Nakna fötter som känner den stickiga, välbekanta ytan. Hittar föremål som minner om en svunnen tid. För alltid där. Men här nu. Känner mig hemma ändå. En välkommen känsla. Äntligen.
Hemma springer fötter på underlag som precis fryst till is. Varje steg krossar en yta och det känns som att krossa skare. Musik som fyller hela kroppen, topp till tå. Totalt närvarande. Andetag som blir tunga av ansträngning. Njuter. Älskar pulsen. Springer utan ansträngning och känner mig totalt fri. 
Lägger mig bredvid honom i sängen. Nakna kroppar som ligger tätt, tätt under det tjocka täcket. Bara håller om. Känner värmen och meningen pulsera. Somnar fast klockan är över middagstid. Vem bryr sig. Allt vi har är här och nu. Vaknar sent. Rullar fram mattorna. Sträcker ut kropparna. Andas. Hjärtan som dunkar i inversioner. Ben i luften. Sträcker, stärker. Doft av lavendel fyller hela kroppen och rummet. Närvaro. Allt vi har är här och nu. 
Vilken helg. För alltid ett minne. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s