Påväg till Tylösand

I helgen väntar SPA, god mat, promenader och mys. Just nu sitter vi i bilen påväg till Tylösand och Stoffe pratar mest om allt han vill beställa när vi kommit fram… Mat alltså. Vi pratar ofta om mat… Bara det att han säger sina beställningar på franska, engelska och tyska. Jag har blivit tvungen att upplysa honom om att de alltså pratar svenska i Tylösand. Besvikelsen alltså… Nu är han helt tyst.

Gårdagens middag: hemlagad pizza på tortillabröd. Världens enklaste, snabbaste och det är gott! Vissa av er har frågat om tips på vegetarisk mat så jag kan slänga in receptet här någon dag – detta kommer gå hem hos barnen också (särskilt om de får bra med och göra sin egen pizza!). 
Trevlig fredag på er alla! 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s