Gott Nytt År

Nu vill jag bara som ett sista inlägg för 2016 önska er, mina världsfinaste läsare, ett riktigt Gott Nytt År! Ni betyder så otroligt mycket i min vardag och jag skrattar åt era roliga kommentarer, häpnas av era smarta formuleringar och stöttas ENORMT av era hejarop och puffar och alla fina råd. Tack för alla era kommentarer och mail och ert stöd. Det betyder så mycket ❤ 

Och så avslutar vi det här året. Så mycket sorgligt har hänt i världen. Så mycket hat och oro. Människor som inte förstår att vi alla är en. Att vi inte är separerade från varandra. Skadar du en, skadar du alla. Och klimatet. Oj vilken ångest jag kan få över klimatet… 

Ändå måste jag säga att 2016 har varit ett av mina bästa år i livet, om inte det bästa faktiskt. Det kan låta konstigt med det visar också hur lite vi egentligen behöver för att känna harmoni. 

Gott slut på 2016 och hoppas ni alla får en riktigt härlig nyårsafton. Oavsett vad ni tar för er. Minns nu hur lite som krävs för harmoni och glädje. En stund i taget. 

Gott Nytt År! 

6 reaktioner på ”Gott Nytt År

  1. Tack fina du 💞
    Jag är så glad att jag helt plötsligt ramlade över din blogg. Den har gett mig väldigt mycket insikt, stöd, skratt, igenkänning och en vardaglig påminnelse om klokheter.
    Är så glad för din skull att 2016 varit ditt bästa år. Som du säger, det krävs egentligen inte mycket för att allt ska vara bra.
    Jag hoppas att vi får äran att fortsätta följa din resa, du är väldigt modig som delar ditt innersta.
    Hoppas du får en fin dag idag och att 2017 kan bli ännu bättre 💞
    Kram kram

    Gillad av 1 person

  2. Tack rara & fina du!
    Jag är så glad att jag hittade dig och din fina blogg. Du är en stöttepelare i mörkret!!!
    Jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År! Hoppas att 2017 blir lite bättre än innevarande år.
    Kraaaaaaam 💕🍸

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar