Liv ❤️

Allt med henne är så ofattbart vackert ❤️

Annons

7 reaktioner på ”Liv ❤️

 1. Åh fina ❤️ Grattis 😘 helt otroligt, jag tänkte på dug häromdagen, hur du mår och hur det går för dig. Och så ser jag detta lilla mirakel, underbart 😍 kram

  Gilla

  1. Tack fina du! Vad gullig du är ❤️ Mår väldigt mycket bättre nu, en resa som ni ju vet tog lååååång tid. Men så värt allt. Hur mår du? Tack för din omtanke och fina kommentar om Liv! ❤️ Kram!

   Gilla

 2. Oj, det var inte igår man trillade in här. Följde din blogg under lång, lång tid när jag var riktigt dålig. Har gått och oroat mig för dig efter att bloggen slutade updateras. Du satte på något vis ord på allt jag kände och upplevde. Minns själv när jag blev matad i sängen i flera månaders tid och kunde inte kommunicera med omvärlden i mitt kolsvarta rum.

  Idag jobbar jag heltid som snickare och orkar vara social både under och efter arbetstid. Kunde få bakslag av min egen röst. Helt sjukt.

  Tog många år för min del. Efter många bakslag, nya krascher där jag fick börja om på noll, värre än någonsin – men tillslut klickade det. Mår så bra idag. Ville bara egentligen önska dig ett varmt lycka till med livet. Ingen aning om vart du är i din resa idag. Om allt gick bra eller om du har fått börja om på ny kula. Oavsett ville jag egentligen bara medge det hopp som du gav mig och många andra.

  Och – vilken vacker bebis! Allt, verkligen allt gott till dig.

  Gilla

  1. Tack snälla för din fina kommentar. Den träffade verkligen rakt i hjärtat, blev alldeles rörd. Jag är så glad att du varit hjälpt av bloggen, för mig hjälpte det verkligen att skriva… så det är kul att det kommit till nytta för andra också. Nu skriver jag så mycket i jobbet, så jag orkade inte hålla kreativitet på båda håll. Då blev bloggen tyvärr bortprioriterad en stund. Vi får se om den kommer igen.

   SÅ glad blir jag att du mår bättre! Vilken fantastisk kraft det finns i läkande ändå, kroppen klarar att lösa så mycket. Mådde ju precis så jag med. Riktigt jäkla dåligt. Men nu vågar jag ändå säga att jag mår riktigt bra faktiskt. Även om det är läskigt att säga nästan. Man tar det aldrig för givet igen.

   Stort tack och verkligen detsamma till dig. Blev otroligt glad att du tog dig tid att kommentera, det berörde.

   Gilla

 3. Wow! En till i familjen. Är så otroligt glad för din skull. 💖

  Insjuknande mars – 18 och hittade snabbt hit. Ska jag vara helt ärlig är den här bloggen till så mycket större hjälp än något sjukvården gjort för mig. Tusen miljoner tack.

  När du uppdaterade här i november låg jag i mitt sämsta bakslag någonsin. Ungefär som kommentaren ovan beskriver. Så fruktansvärt läskigt att det kan bli så. Idag återkommer livet sakta. Det hjälper att läsa att både du och Erik mår bra idag.

  All kärlek och värme till dig och din familj.

  Gilla

  1. Tack så mycket! 🙏🏻 Vad glad jag blir att bloggen har varit till hjälp, för mig var det terapi att skriva så det är en fin bonus att andra känner igen sig.

   Ja, grejen är att man nog ofta måste ta sig igenom ett eller kanske flera sådana bakslag innan man kommer helt på rätt köl igen. Jag upplevde bakslagen som fruktansvärda, speciellt i början, tänkte att det lixom aldrig skulle bli bra igen. Men i efterhand kan jag se hur viktiga bakslagen var för min totala läkning. Utan dem hade jag aldrig kunna programmera om min hjärna för ett lugnare liv på riktigt. Då hade alltid en lite hetsigare version av mig själv funnits därinne och lixom jagat på och stojat. Men med bakslagen så dog den delen sakta ut. Nu när jag hör tankar såsom ”borde mer” ”ska bara” ”alla andra kan ju” så VET jag, att dom tankarna är inte för mig. Hjärnan lärde sig lixom att snabbt tänka ”vila först” ”lyssna inåt” istället. Så… var ledsen. Låt allt läka hela vägen. Ta med en insikt och prova igen. Nya steg framåt kostar på. Det gör ont och ibland ramlar man. Läkning är inte en rak linje. Det är en bergochdalbana fram och tillbaka, upp och ner. Processen är allt som räknas ❤️

   Utmattning är så fruktansvärt läskigt. Tror inte alls att man förstår om man aldrig varit där. Det som är bra är att man lär sig leva på ett sätt där man är mer sann mot sig själv, sina känslor och sina behov. Något man har med sig resten av livet. Låt det ta tid. Prick all den tid som kroppen och själen behöver. Du är precis på den plats du ska vara just nu ❤️ All kärlek och stort tack för din varma kommentar!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s