4 reaktioner på ”Liv ❤️

 1. Åh fina ❤️ Grattis 😘 helt otroligt, jag tänkte på dug häromdagen, hur du mår och hur det går för dig. Och så ser jag detta lilla mirakel, underbart 😍 kram

  Gilla

  1. Tack fina du! Vad gullig du är ❤️ Mår väldigt mycket bättre nu, en resa som ni ju vet tog lååååång tid. Men så värt allt. Hur mår du? Tack för din omtanke och fina kommentar om Liv! ❤️ Kram!

   Gilla

 2. Oj, det var inte igår man trillade in här. Följde din blogg under lång, lång tid när jag var riktigt dålig. Har gått och oroat mig för dig efter att bloggen slutade updateras. Du satte på något vis ord på allt jag kände och upplevde. Minns själv när jag blev matad i sängen i flera månaders tid och kunde inte kommunicera med omvärlden i mitt kolsvarta rum.

  Idag jobbar jag heltid som snickare och orkar vara social både under och efter arbetstid. Kunde få bakslag av min egen röst. Helt sjukt.

  Tog många år för min del. Efter många bakslag, nya krascher där jag fick börja om på noll, värre än någonsin – men tillslut klickade det. Mår så bra idag. Ville bara egentligen önska dig ett varmt lycka till med livet. Ingen aning om vart du är i din resa idag. Om allt gick bra eller om du har fått börja om på ny kula. Oavsett ville jag egentligen bara medge det hopp som du gav mig och många andra.

  Och – vilken vacker bebis! Allt, verkligen allt gott till dig.

  Gilla

  1. Tack snälla för din fina kommentar. Den träffade verkligen rakt i hjärtat, blev alldeles rörd. Jag är så glad att du varit hjälpt av bloggen, för mig hjälpte det verkligen att skriva… så det är kul att det kommit till nytta för andra också. Nu skriver jag så mycket i jobbet, så jag orkade inte hålla kreativitet på båda håll. Då blev bloggen tyvärr bortprioriterad en stund. Vi får se om den kommer igen.

   SÅ glad blir jag att du mår bättre! Vilken fantastisk kraft det finns i läkande ändå, kroppen klarar att lösa så mycket. Mådde ju precis så jag med. Riktigt jäkla dåligt. Men nu vågar jag ändå säga att jag mår riktigt bra faktiskt. Även om det är läskigt att säga nästan. Man tar det aldrig för givet igen.

   Stort tack och verkligen detsamma till dig. Blev otroligt glad att du tog dig tid att kommentera, det berörde.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s