Inspelning hos SVT

Idag trotsade jag hjärntröttheten och gjorde något väldigt spännande: jag var på SVT och spelade in för SVT Edit: Stories! Vaaa? Ja, bloggen har blivit så pass stor nu att jag hittades av någon (förträffligt duktig måste hon ha varit…) researcher på SVT för programmet. Så jag fick åka dit och spela in och sminkas och ha mig idag. 

Stoffe var såklart med som stöd under dagen och matade mig med ballerinakex när jag blev alltför trött emellanåt. 

Jag berättar i programmet om min utmattningsresa. Så idag var det känsligt vill jag lova. Det sitter som ett trauma i kroppen hur allt var precis veckorna innan och även den där första tiden i min utmattning. Trots distansen så gör det fysiskt ont. Men jag samlade ihop mig så gott jag kunde och berättade. För det är ju så förbannat viktigt det här. Att visa hur illa det kan gå. 

Programmet kommer att släppas inom en snar framtid på SVT Play och på deras Facebooksida. Jag lovar såklart att säga till när det släpps. 

Vilken grej! Tack alla ni som läser här inne varje dag som gör det möjligt för mig att sprida ordet om utmattning. Utan kunskap kan ingenting förändras. 

Annons

19 reaktioner på ”Inspelning hos SVT

 1. Wow vad häftigt… Kan nog ligga iallafall lite lite lite lite bakom alla dina besökare när jag ”råkade” nämna att jag uppskattar din blogg på mitt IG konto som ja delar med 200 andra utmattande. 🙈 Säkert fler som rekommenderat och tipsar om denna blogg. Men du är värd all kärlek för att du delar med dig resan vi gör 💕

  Gillad av 1 person

  1. Oj vad roligt!! Tack 🤗❤ Ibland ser man extrema peakar i trafiken och då undrar jag alltid”vad tusan hände här??”. Men då kan det vara såna delningar som gör det såklart. Har inte ens tänkt på det! Tack fina du. Vi behöver få en röst. Alla vi som inte blir pånyttfödda efter tre veckor som utbrända och lever loppan därefter 😱Mångas verklighet är ett rent helvete i denna sjukdom. Kram! 💜

   Gilla

 2. Wow vad modig du är! Så fantastiskt att du delar med dig till så många om detta, du är verkligen en förebild. Snygg är du också 💖 You go girl 👊

  Gillad av 1 person

 3. Instämmer🤗.
  Du är verkligen modig och stark som vågar.
  Tack för att du ger oss alla drabbade och utmattningssyndromet ett ansikte.❤❤❤
  Det behövs fler som du.
  Det finns verkligen ingen snabb väg tillbaka till ett friskt liv igen.
  Jag önskar att våra politiker
  förstod det också så att sjuka människor i utmattning får det stöd som behövs för att komma vidare i sin läkning .
  Stöd i sjukskrivningsprocessen så att man får en fair chans att komma tillbaka i sin egen takt efter sina förutsättningar och med de begränsningar man har efter en utmattning.
  Jag efterlyser ett rättvist sjukförsäkringssystem i Sverige idag som ser individen.
  Människor måste få kosta.
  Var rädd om dig.❤❤❤
  Allt gott till dig!
  Kram från
  Annica

  Gillad av 1 person

 4. Du är så jäkla modig! 💟 Heja dig som tar av din energi för att kunna ”utbilda” folk om hur illa det kan gå när man drabbas av utmattning. Jag vill självklart se programmet!
  Brottas med hjärntrötthet så jag har minskat på skärmtiden, men detta var jag bara tvungen att kommentera. Tack för att du vill och vågar! 💙💙💙

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s